Anna Dagisfröken, Dipl. Klickerinstruktör

Hej på er!

Mitt namn är Anna och är född 1995.
Jag jobbade som dagisfröken på Spadertass för ca 2 år sedan och nu är jag tillbaks igen.
Jag ser fram emot att träffa både bekanta och nya ansikten!

Mitt intresse har alltid funnits för våra fyrfotade vänner och vi har haft hund i familjen så länge jag kan minnas.

I gymnasiet läste jag naturbruk med inriktning hund där jag fick både min teoretiska samt praktiska del i allt man kan tänka sig inom hund. I en av kurserna gick vi en klickerutbildning där jag blev diplomerad klickerinstruktör.

Tidigare har jag jobbat med gatuhundar i Thailand, praktiserat på shelter i Spanien, praktiserat inom hundmassage, jobbat i djurbutik samt så drev jag och fröken Felicia ett dogwalking företag tillsammans ett tag.

Idag delar jag mitt liv med mina två ögonstenar Aprile och Winston.
Aprile är min lilla tjej, hon är en fd gatuhund från Thailand som hade en väldigt svår start i livet. Men efter mycket positiv träning och mycket pepp med hennes självkänsla så är hon idag som en helt annan hund. Hon har bott i Sverige i snart 6 år och är född 2011.
Sen har vi Winston född april -18, jag har alltid haft drömmen om just en Flatcoated retriever och äntligen kändes timingen rätt och jag ångrar mig inte ett dugg!
Planen är att testa oss fram vad vi tycker är kul som team men något som står på önskelistan är utställning samt spår och lydnad. Så får vi se vad framtiden har att erbjuda :).

Ska bli riktigt roligt att komma tillbaks igen, så nu kör vi på och ser framåt mot en härlig höst och förhoppningsvis kort vinter :).

Aprile, Anna & Winston