Felicia Dagisfröken, Dipl. Klickerinstruktör

Hej!

Felicia heter jag och är född 1994.
Jag bor på en hästgård ute i Järna tillsammans med min sambo och våra hundar.

Redan när jag var 8 år promenerade jag med grannars hundar, och det gjorde jag ända fram tills jag var 15 år och äntligen fick min första helt egna hund. Han var en  schäfer på 6 år som jag träffade på ett hunddagis jag jobbade på, vi klickade direkt och hade en väldigt stark relation.
Jag fick äran att äga honom i 7 år, han somnade in hösten 2016. Under tiden jag hade min schäfer så tog jag även över en schäfer blandras, som tyvärr somnade in hösten 2017. Jag var mycket aktiv med båda två och tränade bland annat viltspår, specialsök och trickträning.

Idag har jag två pojkar som jag är väldigt aktiv med, båda är av rasen vit herdehund. Ikaros som är född mars 2017 och Vegas som är född april 2018. Med Ikaros tränar jag lite blandat men det vi fastnar mest för och båda två tycker är roligast är personsök och nosework, att vara ute och springa tillsammans är ochså roligt!
Vegas är bara valp fortfarande så vi testar oss fram och ser vad som passar han och mig bäst.

Jag gick hundutbildning på Gymnasiet där jag bland annat blev utbildad hundskötare och klickertränare. Efter det har jag jobbat på hunddagis och även drivit dogwalkingföretag tillsammans med fröken Anna.

Förutom hund som är ett brinnande intresse så älskar jag även att fotografera och hålla på med bildredigering.

Det ska bli oerhört roligt att arbeta här, att få lära känna nya hundar och ägare!

Felicia och Ikaros