Spadertass Hundcenter

           Hunddagis / Friskvård / Rehab
Shop & Hälsoapotek / Utbildningar

Jennifer Dagisfröken

Hej! Jag heter Jennifer och kommer ifrån Tumba. Jag har alltid haft ett väldigt stort djurintresse. Jag red på ridskola när jag var yngre och hade alla möjliga olika slags djur hemma, bland annat marsvin, kanin, ödlor, ormar, sköldpaddor med mera. Jag har haft en underbar engelsk cocker spaniel tik som hette Sushi och fick ha henne i tolv fantastiska år. Vi tränade mycket lydnad och även hobby tränade en del agility. Jag håller på att planera inför min nästa hund men har så himla svårt att bestämma mig vilken ras jag ska välja. Jag har dock turen att få ha väldigt ofta andras hundar hemma hos mig, och då bland annat schäfer, golden retriver, amerikansk cocker spaniel, dvärgpudel, amstaff, med mera.. 

Under gymnasietiden har jag arbetat mycket inom handeln, främst klädaffärer och mest nyligen har jag haft några roliga år på en förskola i Tullinge. Tillslut så bestämde jag dock att fullfölja mina drömmar och få arbeta med det jag älskar mest- djur.

Jag har gått en vuxenutbildning uppe i Östersund till Djurvårdare på utökad nivå. Jag har praktiserat på distriktsveterinärerna och även på en privat veterinärklinik. Nu vill jag gärna fokusera mer på hundar och är därför väldigt förväntansfull över att få börja arbeta på Spadertass! 

Jennifer