Carolina,  Kurser  Dipl. Instruktör, Klicker instruktör, Tävlingslydnads Instruktör, Hundproblemskonsult/Hundpsykolog.

Jag heter Carolina och är 26 år.

Jag har arbetat i många år på Spadertass och känner merparten av dagishundarna, har därefter hoppat in som vikarie när det behövs.

Vem är jag då?  Bland annat är jag Diplomerad Instruktör. Hösten -13 börjar jag läsa till Hundpsykolog på Hundens Hus, 1årig utbildning. Jag har en lång hundbakgrund och jag har arbeta ideellt för organisationer med omplaceringsverksamhet. Ett slitsamt uppdrag då det kräver ett stort känslomässigt engagemang och stor kunskap. Jag har även varit runt på en del dog rescues utanför Sverige och är idag mycket engagerad i att sprida en sundare syn på djur och djurhållning i världen. Ett väldigt svårarbetat uppdrag som inte avklaras över en natt. Men över tid så är jag övertygad om att en tillräckligt utbredd kunskap kommer att bidra en förändring.

Idag utbildas jag och Sam oss till patrullhundsekipage hos Försvarsmakten och väntas certifieras våren 2017.

Min målsättning är att parallellt med min kursverksamhet och direktahu ndstudier hinna plugga biologi&etologi på universitetet och en vacker dag minst få till en kandidatexamen i etologi.

Jag bor tillsammans med min sambo och aussien Sam, född augusti -13.

Även om mycket tid läggs på att träna andra har jag väldigt många grenar som jag håller varmt om hjärtat. Sam tränas i bruks och lydnad och ska enligt planerna debutera på tävlingsplanerna till sommaren. Detta varvas även med vallning, ett nytt ämne för mig och är lite av en ny värld, men mycket intressant! Vilda tränas i lydnad, spår, drag och freestyle.

Jag älskar verkligen att träna både hund och människa och känner jag känner mig väldigt lyckligt lottad som får arbeta med det jag verkligen brinner för. Nybörjare eller rutinerad, gammal som ung. Alla människor, alla hundar är välkomna. Jag tror på individanpassad träning och ser alltid till mina deltagares välbefinnande.

"För mig är det viktigt att alla får lyckas och känna sig lyckade"

Carolina & Sam

Utbildningar
HH instruktör -12/13
HH Klicker instruktör -12
HH Farliga hundar -12
 Tävlingslydnadsinstr. -13
HH Diplomathunden -13
LU Hundens beteende -13
HH Rasspecial -13
Psykologi & Coaching -13
Hundpr. konsult -13/14
Hundpsykolog -13/14
SBK Mentalfigurant -16
SBK Patrullhundsutb. -16