Spadertass Hundcenter

           Hunddagis / Friskvård / Rehab
Shop & Hälsoapotek / Utbildningar

Nina Mys och omvårdnads fröken 

Jag heter Nina och är 30+++ :0)

 

Jag är i grunden utbildad barnskötare och har jobbat i ca 30 år inom förskola, fritis och även som speciallärare/stödpedagog med barn med särskilda behov inom barnomsorgen. Där har jag stöttat och peppat barn som haft det svårt av olika orsaker i tillvaron.

Efter en bilolycka fick jag tänka om pga. av att kroppen tog stryk och har provat lite olika serviceyrken som t.ex. inom äldrevården, bibliotekarie, guldsmeds försäljare, allt i allo och receptionist på en rekryteringsfirma mm.

Jag har bott på lite olika ställen förutom Sverige som Frankfurt, England och på Irland där jag volonterade på ett dogshelter.  

Djur Och människor har alltid varit en stor del av mitt liv.
 Jag har haft alla sorters smådjur under mina år och tog hand om nyfödda klena små djurbebisar och även skadade djur.
Min första hund var en större jakthundsblandning där jag tog hand om mamman då jag hittade henne boendes under en lekstuga där man tyckte hon kunde få sina valpar. Jag tog hem henne och sparade sedan en av hennes valpar som fick heta Tanja. Jag har även varit mellanhem åt Bassethound tjejen Fia som jag hade många roliga stunder åt då hon gärna ville springa med min dotters lilla terrier och då var hon som ett tåg. Det tog lite tid att få upp farten och sen tog det lite tid att stanna, otroligt söt.
Under 8 år hade jag en helgalen och härlig gul labrador kille med namnet Kim. Han var en otrolig kamrat som lärde min autistiske son väldigt mycket, bl.a. att inte vara rädd för vatten.

Då hälsa har blivit en stor del i mitt liv så lär jag mig så mycket jag kan om alternativa metoder att stödja kroppen att läka, få ner inflammationer med hjälp av kost och även med alternativ medicin.
Jag är utbildad inom vittidshealing, Atlanteanhealing, har gått 3 steg i djurkommunikation hos Angela och Dipl. hos Optilaser på Sophiahemmet för medicinsk laser.


Idag bor jag tillsammans med min speciella Chihuahua kille Charlie 9 år gammal och mitt lilla plåster från Hundstallet som heter Blue och är drygt ett år. Totala motsattserna som ger mig både gråa hårstrån och många roliga skratt varje dag;o)

 

Charlie & Jag

 

Dipl. via Optilaser - Sophiahemmet

3 steg Djurkommunikation hos Angela Orsucci

Vittidshealing

Atlanteanhealing