Angela Orsucci, Ägare av LIFE CLINIC i Täby

Angela är djurkommunikatör, jobbar med laser och kvantmedicinska behandlingar på både människa och djur.

 

Jag har arbetar med hälsa på både människor och djur sedan 1992 då jag lämnade mitt jobb inom privatekonomisk rådgivning på bank efter 8 år.

 Sedan dess har jag vidareutbildat mig inom många olika grenar då det gäller vår hälsa och välbefinnande.
 
För mig är vårt förhållningssätt till livet viktigt och den emotionella / mentala hälsan är vägen till fysisk hälsa.
 

Djur som kunder

Våra djur bär nästan samma sorts sjukdommar som vi människor och speglar dessutom sin matte eller husses obalanser. Inte alls ovanligt att hunden eller katten även har diabetes om husse eller matte har det. Eller artros i höften precis som sin ägare.
 
Veterinärmedicinen har många gånger svårt att lösa djurens problem då det gäller kroniska sjukdomar. De måste förlita sig på vad de ser och känner vid undersökningarna, tidigare erfarenheter samt vad blodprover, röntgen osv visar. Dessutom så kan de ju inte fråga djuren hur de mår och varför de tex är halta, kliar sig, vad de är allergiska mot osv. 

Våra system jobbar likaväl på djur som på människor.
 
Hundarna njuter av frekvenserna som de känner väldigt tydligt till skillnad mot människor som sällan känner de finstämda frekvenserna.
Även om hundarna har varit med om skräckfyllda upplevelser hos veterinärer eller är aggressiva pga rädslor så accepterar de selen som de får runt hals och magen.
De lägger sig oftast ner på golvet för att sedan somna. Även om genomgången och balanseringen tar 2 timmar ca så ligger de ner och sover.
 
Samma sak med katter som är ännu mera känsliga än hundar.
 
 ​
Hemsida djur: www.awoc.nu

Hemsida människa:  www.lifeclinic.se

Angela & Isa